Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Vijf elementen leer (Nine star ki)

De vijf elementen leer

Helemaal in je element? Als ik jou nou eens vertel dat iedereen een blauwdruk heeft? Wat vind je daar dan van? Kans is groot dat je denkt “Yeah right!” Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik zelf deze methodiek ontdekte, een paar jaar geleden.

Nadat ik moeder was geworden in 2012 en zachtjesaan verzonk in de alledaagse sleur, raakte ik mezelf een beetje kwijt. Ik zat niet lekker in mijn vel en wist ook niet meer zo goed hoe ik dat aan kon passen. Ook had ik vaak tegenstrijdige gedachtes. Ik wilde rust maar tegelijkertijd moest ik heel veel van mezelf. Ik wilde graag leuke dingen doen maar tegelijkertijd zat ik niet op drukte te wachten. Ik had ook heel vaak miscommunicatie. Er waren patronen die vastgeroest zaten nog vanuit mijn opvoeding en/of verwachtingen van de maatschappij. Zo hoorde het toch? Dit deed je toch zo? Iedereen doet het zo! Herkenbaar?

En toen kwam ik dus in aanraking met mijn eigen elementenreeks. Mijn reeks is 766 helemaal metaal. Ik leerde dat mijn hoofdelement, 7 metaal, vooral van het leven wilde genieten en het wel prima vond. Maar mijn twee 6 metalen, wilde perfectie, hard werken, regels en structuur. Ik was continue in gevecht met mezelf en mijn verschillende behoeftes.

Iedereen, ja ook jij, is opgebouwd uit drie elementen. Alles heeft een startdatum, een geboortedatum. In die datum ligt een blauwdruk. Het is een methodiek die gebruikt wordt bij Feng shui, de Traditionele Chinese Geneeskunde, Shiatsu en nog veel meer. Het gaat over hoe de elementen zich verhouden tot elkaar en de ruimte waarin geleefd wordt.Deze vertellen iets over waar je goed in bent, wat je nodig hebt, waar je moe van wordt, waar je juist energie van krijgt! Maar dus ook de wisselwerking daartussen. Er zijn 5 elementen en die hebben weer 9 verschijningsvormen. Water 1, Aarde 2, Hout 3, Hout 4, Aarde 5, Metaal 6, Metaal 7, Aarde 8 en Vuur 9. En jij bent dus opgebouwd uit drie hiervan!

Er zijn 81 verschillende nine star ki reeksen en allemaal hebben ze een andere wisselwerking met elkaar en op de omgeving.

Ik kan jou exact vertellen waar je goed in bent. Hoe je reageert onder emotie. Hoe jij tot actie komt. Hoe je wisselwerking is met je partner, kinderen, collega’s, familie en vrienden. Wat de behoefte achter bepaald gedrag is en waarom je elkaar niet altijd begrijpt.

En veel belangrijker! Hoe je daar weer uit komt. Hoe jij weer energie krijgt. Wat je beste kerntalenten zijn en waar jij in excelleert!

Een consult kan los of in combinatie met Stressologie.

Je krijgt hierbij uitgebreide informatie en uitleg en nadien een persoonlijk gemaakt boekje met jou volledige karakteromschrijving. Deze bevat uitleg, info over jou profiel, vitaliteitsadvies, praktische alledaagse tips om weer lekker in je element te komen. Ik neem desgewenst het gezin mee en de wisselwerking daartussen.

Kinderen

Ik vind het ontzettend belangrijk om dit al vroeg te introduceren bij kinderen. Vaak heb je als ouder een andere elementenreeks dan je kind. Zo begrijp je elkaar niet altijd en is er gedrag wat “lastig” is of wat je niet kunt plaatsen. Achter gedrag zit een behoefte. En de behoeftes zitten in de elementenreeks van je kind. Hoe eerder we gaan leven naar onze blauwdruk hoe meer je je kind later een enorme zoektocht bespaart naar zichzelf. Plus er komt rust thuis, begrip, respect en acceptatie.

Bestel voor je kind een boekje en kom langs voor uitleg en advies, of boek online een afspraak!

Annulering

In geval van annulering neem 48 u van te voren contact op. Bij niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt 75% van de kosten geïncasseerd.