Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

 

Er wordt gewerkt met Dokter Baumann, een merk wat bionoom is. Wat garant staat voor natuurlijke ingrediënten, huideigen ingrediënten en alles waar ik verder voor sta met mijn praktijk. Rekening houdend met milieu, verpakking, professionaliteit, exclusiviteit en geen onnodige vul stoffen en parfum.

 

Zelfs geschikt voor mensen met allergische reacties en contact allergieën. Ben je op zoek naar huidverbetering? Bij een eerste afspraak wordt een analyse gemaakt van de huid en daarmee een plan opgesteld om een samenwerking aan te gaan. Ik vind dat heel belangrijk want een huid verbetert namelijk niet wanneer thuis niet de juiste verzorging wordt doorgezet. Heb je nog allerlei huidverzorging thuis? Neem deze dan mee naar de praktijk en ik kijk de ingrediënten samen met je na. Zo kun je zelf zien dat er vaak nog onnodige vulstoffen worden gebruikt in veel producten.

 

Ik volg regelmatig trainingen en updates over dit merk en producten zijn alleen bij professionals verkrijgbaar waardoor een advies op maat gegarandeerd is. Dit is belangrijk omdat de werkstoffen van Dr. Baumann hoog zijn en je niet zomaar moet gaan smeren.

 

Behandelingen:

45 min: reiniging, dieptereiniging, masker en verzorgende crème.
60 min: reiniging, dieptereiniging, epileren, massage, masker, serum en verzorgende crème.
90 min: reiniging, dieptereiniging, epileren, uitgebreide massage, masker, serum en verzorgende crème.

 

download de prijslijst voor meer info.

 

Annulering

 

In geval van annulering neem 48 u van te voren contact op. Bij niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt 75% van de kosten geïncasseerd.

Date: