Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
a

Massages

  /  Massages

Massages

Massages worden gegeven vanaf 45 minuten.

Een intuïtieve massage zorgt voor een moment van aandacht en rust voor jezelf en laat je energie weer stromen. Je komt in contact met je lichaam, gaat waarnemen waar spanning/ontspanning zit. Deze massage bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Zorgt voor een goede doorbloeding. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, er ontstaat harmonie tussen lichaam en geest. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van verschillende warme oliën en mijn warme handen.

Hoofdpijnmassage is geschikt bij spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en migraine.

Energetische massage wordt over de kleren aan gegeven

Een 5 elementen bamboe massage wordt in combinatie met intuïtieve massage gegeven en zorgt voor extra energie.
Bij een 5 elementen bamboe massage masseer ik met bamboe stokken voor een intenser resultaat en speciaal op jou afgestemde geuren die je verzwakte elementen activeren. Als je deze vorm van massage wil, is eerst een nine star ki analyse nodig waaruit een massageplan wordt afgesteld.

 

Interessant hierbij is:

Vooraf wordt een korte anamnese besproken, welk onderdeel gewenst is en/of er specifieke klachten zijn. Doe sieraden af en makkelijke kleding aan.
Ontspannings- (intuïtieve) massage is een zachte vorm van massage en is vrijwel altijd geschikt. Twijfel je zelf bij een aandoening dan neem altijd contact op met je behandelend arts Er wordt niet gemasseerd bij:

  • koorts/griep
  • besmettelijke huidziektes, steenpuisten.
  • ernstige hart en vaatziektes of hoge bloeddruk, overleg met behandelend arts.
  • Eerste drie maanden van de zwangerschap

Twijfel je zelf bij een aandoening dan neem altijd contact op met je behandelend arts.

Annulering

In geval van annulering neem 48 u van te voren contact op. Bij niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt 75% van de kosten geïncasseerd.

Date: